Aykut Kocaman krizi tatlıya bağlanırken Yönetim'den şaşırtan açıklamalar geldi. Osmanlıspor beraberliği sonrası “Ciddi bir başarısızlık. Faturası bana ait. Ben de gerekeni yapacağım” açıklamasını yapıp telefonunu kapatarak sırra kadem basan Aykut Kocaman dün hiçbir şey olmamış gibi takımın başında idmana çıkarken, istifa iddialarına cevap Asbaşkan Ali Yıldırım’dan geldi.
KADRO DIŞI KARARI YOK
Yıldırım “Cumartesi günü maçtan sonra hocamız basın toplantısında açıklamalar yapmış. Sonra benim bilgim dahilinde iki günlük tatile gitti. Bugün de döndü ve takımının başında” dedi. Ali Yıldırım, kadro dışı iddiaları için ise “Şu ana kadar öyle bir şey yok. Onu hoca ile görüşün. Neticeler başarısız olunca spekülasyonların yapılması normal" dedi. Fenerbahçe'de şu kararlar alındı;
YAKIN TAKİP
Yöneticiler, Samandıra’yı daha sık takip edecek. Özellikle Ali Yıldırım’ın bir ayağı sürekli tesislerde olacak.
ÖZEL HAYAT
Başta kadroya giremeyen oyuncular olmak üzere herkes kendine çeki düzen verecek. Takıma zarar verecek davranışlardan kaçınılacak.
KAPTANLAR
Takım kaptanları değişecek. Volkan Demirel konumunu koruyacak. Mehmet Topal ve Hasan Ali’nin yerine Mehmet Ekici ve Ozan aday.
EK MESAİ
Futbolcular tesislerde daha fazla kalacak. Erken gelecekler geç çıkacaklar. Takım bir arada daha fazla zaman geçirecek.
CEZALAR
Şimdilik kadro dışı yok. Ceza ve primleri Kocaman belirleyecek. Puan kayıplarında para cezası verilecek.
TRANSFER
Ocak ayında takımın çehresi değişecek. Sorunlu oyunculara gidecek. Orta saha, forvet ve sol beke takviyeler yapılacak.
UYARILAR
Performanslarında ciddi düşüş olan oyuncular son defa ikaz edilecek. Toparlanma olmazsa devre arasında yollar ayrılacak.