Süper Lig'de sezonun bitmesine kısa bir süre kalırken kulüpler yeni sezon için çalışmalarına hız vermiş durumda. Sezon başında yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe bu kulüplerin başında yer alırken ilk 34 hafta sonunda toplanan 63 puanla lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde kaldı.

Şampiyonluk iddiasını sürdüren Sarı Lacivertli takımda yeni sezon için vites yükseltilirken, transfer listesi de şekillenmeye başladı.

Teknik sorumlu Emre Belözoğlu önderliğinde hedeflerini belirleyen Fenerbahçe özellilke genç yetenekleri renklerine bağlamayı hedefliyor.

Çıkan iddialara göre; Fenerbahçe, daha önce Beşiktaş'ın temas kurduğu ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın onay verdiği ve sezon sonu için söz alınan isimler için devreye girdi.

Sarı Lacivertli kulüp son olarak Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Yusuf Barasi ile Avusturya'nın Wacker takımında oynayan Şefik Abalı'yı izlemeye aldığı öne sürüldü.

2003 doğumlu Yusuf hem sol açık, hem de forvette oynayabiliyor. 2002 doğumlu olan 1.92 boyundaki Şefik ise sol stoper, ön libero ve sol bekte görev yapabiliyor.

Scout ekibinin, ümit milli iki gurbetçi oyuncu için sezon sonunda teknik heyet ve yönetime rapor vereceği de çıkan iddialar arasında yer alıyor.

YUSUF BARASI KİMDİR?

31 Mart 2003 Hollanda doğumlu olan, Yusuf Barası Hollanda U15, U16 ve U17 milli takımlarında birçok kez forma giydi. Hollanda'nın AZ Alkmaar takımının U19 takımında forma giyiyor.

Yusuf Barası, 14.11.2020 tarihinde Milli Takım yetkililerinin ailesi ve kendisiyle yaptığı yoğun görüşmeler neticesinde Türk Milli Takımı'nı tercih etti ve Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.

ŞEFİK ABALI KİMDİR?

Şefik Abalı 18 yaşında, 1.92 boyunda ve stoper oynuyor. Avusturya doğumlu olan Şefik, tüm futbol kariyerini burada geçirdi. Şimdiye dek Telfs, Aka Tirol, Inssburck ve Wacker'de oynadı.

Kaynak :Fotomaç