Spor Toto Süper Lig'den 23. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı lacivertli takımda Matiheu Valbuena'nın sergilediği performans teknik heyet ve yönetimi memnun etti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcuya yeni sözleşme yapılması gündeme geldi. Fenerbahçe yönetimi, Fransız futbolcuya 1+1 yıllık yeni sözleşme önerecek. 

Beşiktşa derbisinde sergilediği performansla teknik heyetin yüzünü güldüren Valbuena'ya yeni sözleşme yapılıyor. Akşam'ın haberine göre; 34 yaşındaki Valbuena, başkan Ali Koç tarafından da alkış alırken, teknik heyet ve yönetimin ortak kararıyla Valbuena'nın sözleşmesinin 1+1 yıl daha uzatma kararının alındığı belirtildi.

Valbuena bu sezon Fenerbahçe'de 22 resmi maçta forma giydi ve 2 gol, 6 asistlik performans sergiledi.
 
Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe derbisi Avrupa basını manşetler

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, ikinci yarıda Ayew ve Valbuena hamlesiyle Beşiktaş'a karşı oyun üstünlüğünü ele aldı. 12 dakikada 3 bulunan sarı lacivertliler skoru 3-3'e getirdi. Avrupa basınında ise Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi siyah beyazlıların dramatik, Fenerbahçe için mucizevi geri dönüş sözleriyle manşetlere taşındı. 



Kaynak:Akşam