UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe rotasını Spor Toto Süper Lig'e çevirdi. Hafta sonu Beşiktaş ile zorlu bir mücadeleye girecek olan Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Forvet transferi yapmayı planlayan Fenerbahçe için flaş Luuk De Jong transferi iddiası gündeme geldi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş karşısında çıkış arayan Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyet bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Güneş Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'ye PSV takımının Hollandalı golcüsü Luuk De Jong transferi önerildi. Bu sezon PSV forması ile 24 golük dikkat çekici bir performans sergileyen Luuk De Jong'un yıllık 2,5 milyon Euro garanti ücrete Fenerbahçe'ye gelebileceği menajerler tarafından Fenerbahçe yönetimine iletildiği iddia edildi.

28 yaşındaki golcü oyuncu Luuk De Jong, Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven takımında forma giyiyor. PSV takımının kaptanlığını yapan Luuk De Jong bu sezon 31 karşılaşmada 2,781 dakika süre aldı ve oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Luuk De Jong süre aldığı maçlarda 24 gol, 9 asistlik dikkat çekici bir performans ortaya koydu.


Kaynak:Futbol Arena