Fenerbahçe'de yeni sezon transfer planlaması başlarken, Portekiz'den bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin, Boavista'da kiralık olarak forma giyen Matheus Indio ile ilgilendiği öne sürüldü. Fenerbahçeli yetkililerin, genç kanat oyuncusunu yakından takip ettiği ve yaz aylarında transfer için girişimde bulunabileceği belirtildi. 

Matheus Indio Fenerbahçe'ye Gelecek mi ?

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroyu değiştirmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları da başladı. Portekiz'in A Bola Gazetesi'nde yer alan habere göre, sarı lacivertlilerin Boavista'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Matheus Indio ile ilgilendiği iddia edildi. Bonservisi Estoril'de olan ve bu sezon Boavista'da oynadığı 14 lig maçında 1 gol atan genç futbolcunun, scout ekibi tarafından dikkatle takip edildiği öne sürüldü. 


Matheus Indio Kimdir,Kaç Yaşında ?

Kariyerine Vasco da Gama takımında başlayan Brezilyalı futbolcu Matheus Indio, 2016 yılında Estoril'e transfer oldu. Ardından Boavista'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcu bu sezon 16 resmi maçta forma giydi. Matheus Indio'nun Estoril'deki sözleşmesi de sezon sonunda sona erecek.

Kaynak:FutbolArena