Sarı-Lacivertli oyuncular yeni hocaları için, “Bize yakın davranıyor, herkesle tek tek ilgileniyor. Neler istediğini net şekilde anlattı. Oldukça bilgili bir teknik adam” yorumunu yaptı.

Çarşamba günü 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atan, ertesi gün ayağının tozuyla idmana çıkan Phillip Cocu, oyuncu grubuyla hemen uyum yakaladı. Etrafına pozitif enerji saçan ancak disiplini de elden bırakmayan 48 yaşındaki teknik direktör, henüz iki idmandır takımın başında olmasına rağmen oyuncular üzerinde olumlu izler bıraktı.

Fenerbahçe'li futbolcular Hollandalı çalıştırıcı için, “Cocu ilk iki idman itibariyle bize çok yakın davranıyor. Herkesle tek tek ilgileniyor. Disiplinli olmasının yanı sıra yakın ilişkileri de iyi. Bizden neler istediğini daha ilk idmanda net bir şekilde belirtti. Kafalarda hiç soru işareti bırakmadı. Hak edene formayı verecek bir isim. Karizmatik bir hoca görüntüsü veriyor. Oldukça bilgili ve bunu yaptıklarıyla gösteriyor.” yorumunu yaptı.

HERKESE EŞİT YAKLAŞIYOR

8 Temmuz’a kadar Samandıra’da çalışacak olan Fenerbahçe, sonrasında ilk etap kampı için yurt dışına gidecek. Özellikle genç futbolcularla yakından ilgilenen Cocu, kimlerin gönderilip kimlerin kalacağına 18 Temmuz’dan sonra karar verecek. Cocu antrenmanlarda herkese eşit mesafede yaklaşıyor, bu tavrıyla da ne kadar adaletli olduğunu gösteriyor. 




Kaynak:Fanatik