Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalar bulundu. İlk olarak hakem Bülent Yıldırım hakkında konuşan Uslu, "3 tane penaltı var. Federasyon yazı yazdı 12 tane. Biz sadece şu tavsiyede bulunuyoruz. Ama 1'le 3 arasında penaltımız var. Sarı veya kırmızı kart var. Ama bizim arkadaşların yaptığı sarı karttı hepsi anında verildi. 7 numaralı antalyalı oyuncunun en az 7 tane sarı kartı var ama verilmedi. " dedi.

"Burnunu sokmasın"

Daha sonra Spor Eski Bakanı Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları hakkında konuşan Uslu, şöyle konuştu: "Ondan daha da önemlisi eskiden Spor Bakanlığı yapan Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları bizi çok çok daha üzülerek izledik. Sayın Aziz Yıldırım'ı biz konuşturmadık onun için bizzat biz geldik Murat'ı da aldım yanıma. Lütfen siyasetçiler siyasetlerini yapsınlar biz spor adamıyız. Siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler çok rica ediyoruz."

"Biz ahlaki durumuyla ilgili soru işareti olan, Fenerbahçe havlusuna tekme atan, 12 bin tane seyirciye hareket çeken bir antrenör ile ilgili konuşma yaptık. Bizim milli takım veya milli oyuncularla ilgili açıklama yapmadık. Sırf ben fahri olarak, onlar gibi 500 bin euro alarak değil. Milli takımlara her kategoride hizmet eden bir takımız. Aziz Yıldırım yaklaşık 18 senesini vermiş bu yönetimle beraber şu an milli takımlara yüzde 40 oyuncu veren bir kulüp başkanı. Mehmet Ali Şahin'in dikkatini çekiyorum. Kendisini siyasetini yapsın, bu işlere girmesin, burnunu sokmasın lütfen. O ne demekmiş yani. Bizi siyasete lütfen sokmayın. Lütfen daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur, lütfen işinize bakın. Bakın Türkiye'de her gün bir tane cenaze kalkıyor önce bunları çözün politika yapın."