Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği devam ediyor. Birçok isimle temas kurulsa da dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle henüz kimseyle anlaşma sağlanamadı. Adı Sarı Lacivertli kulüple anılan teknik adamlardan biri de 54 yaşındaki çalıştırıcı Marcelino. Şu anda boşta olan İspanyol teknik adam, geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Son olarak La Liga ekiplerinden Valencia'yı çalıştıran teknik adam şu ifadeleri kullandı; "İlk kez yurt dışında çalışma olasılığım var. Yeni sezonda iyi bir projede yer almak istiyorum. Heyecan verici teklifler var ve yeni bir meydan okuma için heyecanlıyım."

İspanya basını, Marcelino ile Fenerbahçe’nin ilgilendiğini ayrıca İtalya ve İngiltere’den de başarılı teknik adama talip çıkabileceğini iddia etti.

54 yaşındaki İspanyol teknik adam şu anda herhangi bir takımda görev almıyor. Marcelino'nun kariyeri boyunca sadece ülkesi İspanya'da çalışması ise dikkat çekiyor.

Öte yandan İspanyol teknik direktör eğer Fenerbahçe'nin başına gelirse ilk kez ülkesi dışında bir takımı çalıştırmış olacak.

Kaynak: Mynet Spor