Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Sarı Lacivertli takım Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada sahadan galibiyetle ayrılıp aradaki puan farkını indirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'de bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro çalışmaları sürüyor. Sezon sonunda tüm hesaplarını şampiyonluk üzerine yapan Sarı Lacivertli kulüpte takımdan gönderilecek isimler üzerinde de yoğun mesai harcıyor.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon performansıyla parmak ısırtan yıldız futbolcuların talipleri de sıraya girmiş durumda. Sarı Lacivertli ekipte gelecek teklifleri değerlendirmeye alıp iyi bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması en muhtemel isimlerden biri ise devre arasında takıma katılan Atilla Szalai...

Macar futbolcu Fenerbahçe forması ile çıktığı maçlarda performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 24 yaşındaki futbolcunun başarılı performansı ilk olarak İngiliz ekibi Leicester City'nin dikkatini çekmişti.

İngiliz basınında yer alan haberde; Szalai'ye hem Premier Lig'den hem de Serie A'dan toplam 5 takım talip olduğu öne sürüldü.

Haberin detaylarında Leicester City'nin ardından Aston Villa, Newcastle United, Napoli ve Lazio'nun da devreye girdiği yer aldı.

Öte yandan Fenerbahçe ayrıca Macar futbolcunun da değerini belirledi.

Sarı Lacivertli kulüp Macar yıldız Atilla Szalai için en az 25 milyon Euro talep ediyor. Transferine gerçekleşmesi durumunda hem Fenerbahçe'nin hem de Macar futbolunun en pahalı transferi olacak.

Kaynak: Fotomaç