UEFA Avrupa Ligi 3. tur ön elemesinde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Sturm Graz’ı bu akşam sahasında ağırlayacak. Peki Fenerbahçe Sturm Graz maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda aldığı 2-1'lik galibiyetle önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe, evinde bu avantajını sürdürerek bir üst tura çıkmak istiyor. Fenerbahçe her türlü galibiyet, beraberlik ve 0-1'lik yenilgi halinde tur atlayacak. Rakip Sturm Graz'ın ise gollü galibiyet dışında bir şansı bulunmuyor.

KOCAMAN YILLAR SONRA DÖNÜYOR!

Fenerbahçe'de Sturm Graz maçı Aykut Kocaman açısından da ayrı bir anlam taşıyacak. 4 sezonun ardından sarı lacivertlilere geri dönen Kocaman, tam 1154 gün sonra Fenerbahçe'nin baş antrenörü olarak Ülker Stadyumuna çıkacak.

ROBIN VAN PERSIE SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'de zorlu Sturm Graz maçı öncesi ilk maçtaki ilk 11'den sadece forvet mevkiinde değişiklik olması bekleniyor. Sarı lacivertli ekibin Sturm Graz'a karşı: Volkan Demirel, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, Josef de Souza, Ozan Tufan, Valbuena, Alper Potuk ve Robin van Persie ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE STURM GRAZ, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Sturm Graz arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesi bugün saat 20.30'da başlayacak ve Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele naklen ve canlı olarak Smart Spor'dan yayınlanacak.