Maçın başından sonuna kadar skandal bir yönetim sergileyen şeref yoksunu , Fenerbahçe'yi 8 kişi bırakan son kırmızı kartı Volkan Şen'e çıkardı.

Maça sakin başlayan takımımızı kararları ile çıldırtan Bebek , basketbol maçı yönetir gibi Braga oyuncularını kanatları altına aldı. Fenerbahçeli oyunculara yapılan faullere ise at gözlükleri ile gözlerini kapattı.

Maçı televizyonlarından takip eden izleyiciler , duygularını sosyal medyada paylaşırken herkesin yapmak istediği şeyi Volkan Şen yaptı. Hakemin iyice gerdiği ortamda rakip oyuncular ile tartışmaya giren Volkan'a kırmızı kart çıktı. Kırmızı kartın ardından hakemi alkışlayan Şen , ardından hakemin omuzuna vurdu.

Maçın sona ermesiyle koridorda hakem kafilesini bekleyen Volkan Şen , sinirlerini yatıştırmakta güçlük çekince soyunma odası koridorlarından karmaşa yaşandı. İddialara göre Volkan karşılaşmanın skandal hakemini tartakladı. Bu gelişmelerin ardından Uefa'nın kırmızı kart gören oyuncularımıza nasıl ve ne şekilde ceza vereceği merak konusu oldu.

Bu skorun ardından İvan Bebek ile yoluna devam eden Braga çeyrek finale çıkarken , temsilcimiz Fenerbahçe Avrupa kapılarını kapatmış oldu.