Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe hem zirve yarışını hem de şampiyonluk şansını sonuna kadar sürdürmenin planlarını yapıyor. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde yaptığı takviyelerle sık sık gündeme gelen Sarı Lacivertli takım, bu yaz transfer dönemini de hareketli geçirmeyi hedefliyor.

Birçok bölgeyi güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de öncelik hücum hattına verilmiş durumda.

Sezon başında renklerine bağladığı Samatta, Cisse, Thiam ve Ademi'den istediği verimi alamayan Sarı Lacivertli ekip en az iki forvet transferi yapmak istiyor.

Yönetimin forvetin yanı sıra hücuma da katkı verecek bir orta saha transferi yapmak istediği öğrenilirken, bu doğrultuda arayışlarına devam eden Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen Jean-Pierre Nsame ile ilgilendiği iddia edildi. Newcastle United, West Ham United ve Glasgow Rangers'ın da Kamerunlu golcüyü transfer etmek istediği belirtiliyor.

Sarı Lacivertli kulübün ilgilendiği bir diğer isim ise Championship ekiplerinden Huddersfield'da forma giyen Juninho Bacuna olduğu öne sürüldü.

Avrupa'dan talipleri olan Ozan Tufan ve Mert Hakan Yandaş'ın ayrılığına karşı orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ifade ediliyor.

Sarı Lacivertli yönetimin, adı sezon başında da Fenerbahçe ile anılan Bacuna için yaz transfer döneminde somut adımlar atması bekleniyor.

Kaynak: Fotomaç