Önümüzdeki sezon şampiyonluktan başka düşüncesi olmayan Fenerbahçe, transferde calışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Audi Cup'ta mücadele eden Fenerbahçe, turnuvada bekleneni veremedi. Bayern Münih ve Real Madrid maçlarında rakiplerine yenilerek turnuvayı 4.olarak tamamlayan sarı-lacivertlilerde takımdaki eksikl noktalar net şekilde göründü.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli yönetim ilk olarak Roma'nın yıldızı Kolarov'un transferini bitirme aşamasına geldi. Ancak transferde durmaya niyeti olmayan Fenerbahçe, önemli bir transfer daha sonuçlandırmaya hazırlanıyor.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo, sarı-lacivertlilerin bonservisi Real Madrid'de olan orta saha oyuncusu Lucas Silva ile anlaştığını yazdı.
Fenerbahçe, bonservisi 2020 yılına kadar İspanyol ekibi Real Madrid bulunan Lucas Silva'nın transferinde mutlu sona çok yaklaştığı belirtiliyor.

Lucas Silva kiralık olarak geliyor

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli kurmaylar, ilk olarak Roma'nın yıldızı Kolarov'un transferini bitirmek üzere. Ayrıca Fenerbahçe'nin, 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızın kiralanması konusunda Real Madrid ile el sıkıştığı kaydedildi. 3 sezondur ülkesinde Cruzeiro forması giyen Lucas Silva, Brezilya temsilcisinde kiralık olarak forma giyiyor.

Kaynak:Transfermarkt