Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe bir yandan yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da teknik direktör arayışlarına devam ediyor.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sarı Lacivertli kulübün, İspanyol çalıştırıcı Quique Sanchez Flores'le temasta olduğu öne sürüldü.

Görüştüğü üst düzey isimlerle anlaşma zemini bulamayan başkan Ali Koç'un Sanchez Flores'le anlaşmaya vardığı ve yedekte beklettiği iddialar arasında yer alıyor.

Son olarak Watford'u çalıştıran 56 yaşındaki teknik direktör, Aralık 2019'dan beri boşta bulunuyor.

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç'un diğer mesafe kat ettiği ismin ise Luis Castro olduğu ifade ediliyor. Portekizli teknik direktörün teklife olumlu baktığı ancak uzun vadeli sözleşme istediği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin teklifinin ise 1+1 yıl olduğu çıkan haberler arasında yer alıyor.

Portekiz basını, 59 yaşındaki Castro'nun Katar'dan iki kulüple de görüşme halinde olduğunu ve rotasını bu ülkeye kırabileceğini yazdı. Fenerbahçe; Silva, Favre ve Fonseca'dan da geri dönüş bekliyor.

Öte yandan Hırvatistan ile Euro 2020'de mücadele eden Zlatko Dalic, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddialardan haberi olmadığını dile getirdi. 

Deneyimli çalıştırıcı, Çekya maçının ardından Fenerbahçe ile ilgili soruya şu yanıtı verdi; "Buna dair hiçbir fikrim yok. Bilmiyorum. Şu an sadece İskoçya'yı takip ediyorum. Turnuvada devam edeceğiz"

Sanchez Flores, Atletico Madrid ile 2009-10'da UEFA Avrupa Ligi'ni ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştı. Tecrübeli hoca; Valencia, Benfica, Watford, Getafe, Espanyol, SH Shenhua, Al Ain ve Al Ahli gibi takımlarda görev yaptı.

Kaynak: Fotomaç