Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Fenerbahçe'nin Süper Lig'den flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

Sarı Lacivertli takımın Fatih  Karagümrük'te forma giyen Alassane Ndao için harekete geçmeye hazırlandığı ifade ediliyor.

Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Alassane Ndao'yu kadrosuna katmak istediği öne sürülen Fenerbahçe, bu transferi takas formülü ile çözmek istiyor.

Yönetim, teknik direktör Pereira tarafından kadro dışı bırakılan iki oyuncuyu Ndao'ya karşılık Karagümrük'e teklif etmeyi hedeflediği de çıkan iddialar arasında.

Takvim'de yer alan habere göre; Sarı Lacivertli yönetim, Karagümrük'ün 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği 24 yaşındaki Ndao için kısa süre önce kadro dışı bırakılan Kemal Ademi ile Mame Thiam'ı bu transferde takasta kullanmayı düşünüyor.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Karagümrük'te kiralık oynayan Ademi ile birlikte Thiam'ı Karagümrük'e takasta önerecek olan Fenerbahçe yönetimi, Spor TotoSüper Lig ekibine bir miktar da para teklif etmeyi planlıyor.

Öte yandan Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 24 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusunu, İngiliz ekibi Birmingham'ın da kadrosuna katmak istediği biliniyor.

24 yaşındaki futbolcunun, İstanbul ekibiyle olan sözleşmesi 2022 yılında bitecek.

Kaynak: Fotomaç