Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Kayserispor maçında görev alan oyuncular, takımdan ayrı, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas organizasyonları ile sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Bu arada Lazar Markovic, takımdan ayrı özel program dâhilinde yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

BRAGA YOLCULUĞU SALI GÜNÜ

Bu arada UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda bir hafta önce İstanbul’da 1 – 0 kazandığı maçın rövanşı için temsilcimiz Fenerbahçe, yarın Portekiz’e gidecek.

Bu gün yaptığı antrenmanla Braga maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı lacivertliler, yarın sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkacak özel uçakla Portekiz’e hareket edecek.

Teknik Direktör Vitor Pereira, aynı gün saat 19.30’da (TSİ) Estadio Municipal de Braga’da bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak. Sarı lacivertlilerin son antrenmanı da yine aynı gün Estadio Municipal de Braga’da TSİ saat 20.00’de başlayacak.

Braga ile Fenerbahçe arasındaki Son 16 Turu rövanş maçı ise 17 Mart Perşembe günü TSİ 22.05’te oynanacak ve UEFA Avrupali Ligi’nde çeyrek finale kalacak takım belli olacak.