Fenerbahçe yönetimi, yeni sezon kadrosunu oluşturmak için çalışırken, stoper için Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Facundo Roncaglia ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı bildirildi. Geçen sezon İtalyan temsilcisi Genoa’dan, Fiorentina’ya kiralanan Roncaglia’nın kulübüyle sözleşmesi sona erdi ve bonservisi elinde bulunuyor. 29 yaşındaki yıldız, Copa America maçları nedeniyle ABD’de bulunuyor.
Roncaglia’ya 2+1 yıllık sözleşme öneren Fenerbahçe, ücret olarak da yıllık 1.8 milyon Euro teklif etti. İtalya Serie A’da geçen sezon başarılı bir futbol sergileyen Facundo Roncaglia, Fiorentina’da 33 maçta forma giydi ve etkili performansıyla, yeniden ArjantinMilli Takımı’na seçildi. Copa America sonrası transferin açıklaması bekleniyor.

HASAN ALİ LİGE HAZIR

Öte yandan profesyonel yaşamıyla ön plana çıkan ve örnek bir futbolcu haline gelen Hasan Ali Kaldırım, şimdiden yeni sezona hazır. Tecrübeli sol bek, tatilde bile hiç durmadı ve kendi bireysel antrenörü eşliğinde fizik gücünü artırmak için çalışmalar yaptı. Yeni sezona hazır olduğunu vurgulayan Hasan Ali Kaldırım, “Ben görev adamıyım. Forma giydiğimde sahada elimden geleni yaparım. Bunu için de çalışmalarımı hiç ara vermeden sürdürdüm” ifadelerini kullandı.

AMK