Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de transfere dair hareketli saatler yaşanabilir.

İtalyan ekibi Torino, Sarı Lacivertli yıldız futbolcu Mert Hakan Yandaş'ı transfer listesine aldığı ve yıldız oyuncuyu izlemek için İstanbul'a geleceği belirtildi.

Fenerbahçeli futbolcunun performansının beğenilmesi durumunda masaya oturacak olan Çizme ekibinin, Sarı Lacivertli kulübe önermeyi planladığı bonservis rakamıda belli oldu.

Calcionline'da yer alan habere göre; Mert Hakan'a somut teklifte bulunmayı planlayan Torino'da teknik direktör Davide Nicola, yıldız ismin transferini bitirmek istiyor. Haberin detaylarında Mert Hakan Yandaş'tan övgü dolu sözlerle bahsedilirken, oyuncunun oyun vizyonunun mükemmel olduğu ve hücum bölgesinde başarılı bir performans sergilediği belirtildi.

Fenerbahçe ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert Hakan Yandaş için İtalyan ekibinin yetkililerinin onay verilmesi halinde resmi görüşmelerin başlayacağı da ifade ediliyor.

Çizme ekibinin Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'ye 4 milyon euro bonservis önereceği belirtilirken, teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle beraber performansında gözle görülür bir artış olan Mert Hakan için bir sürpriz de milli takımdan gelebilir.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Mert Hakan'ı takip ettiği ve uygun görmesi halinde EURO 2020 kadrosuna alabileceği iddia ediliyor.

Mert Hakan Yandaş bu sezon toplamda 32 maçta forma giyerken 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç