Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçının yoğun kar yağışı sebebiyle tatil edilmesinin ardından lig ve kupadaki maç programı tehlikeye girdi.

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının Süper Lig maçlarıyla aynı döneme gelmesine kar yağışlarının da eklenmesi siyah beyazlı ekipte sıkıntı yaratırken Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin de olası bir tatil durumunda fikstür sıkışıklığı yaşaması olası görünüyor.

Beşiktaş, iptal edilen Mersin İdmanyurdu maçının ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçı için Karabük'e hareket edecek. Siyah beyazlıların olası bir sıkıntı yaşamaması durumunda ise Pazar günkü Trabzonspor maçı için Trabzon'a hareket etmesi gerekiyor.

Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 6-1'lik skorla mağlup eden sarı lacivertliler yarın Eskşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın ardından Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile karşılacağı maçı için İstanbul'a hareket etmesi gereken Fenerbahçe kafilesinin olası bir maç tatili halinde fikstür sıkıntısı çekecek.

Öte yandan Türkiye genelinde Cuma gününe kadar yağışlı havanın hakim olması beklenirken bunun lig ve kupa maçlarını ne derece etkileyeceği belirsiz durumda.