Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

"Böyle Sahalara İhtiyaç Var"



İsmail Kartal, "Bizim takımımız topu iyi kullanan, hızını arttıran, futbol oynayan bir takım. Eskişehir'de böyle bir zemin yoktu. Bursa yönetimini zemin için tebrik ediyorum. Futbolun güzellikleri için böyle sahalara ihtiyaç var" dedi.

"İstediğim Gibi Bir Oyun Oldu"

Kartal, "Kadıköy'deki ilk maçta da iki takım elindekileri ortaya koydu. Duran toptan ve karambolden 1-2 pozisyon buldular. Neyle karşılaşacağımızı biliyorduk, konsantre olduk. İstediğim gibi bir oyun oldu, avantajlı bir skor elde ettik. İnşallah İstanbul'da da avantajlı durumumuzu kullanır ve finale yükseliriz" ifadelerinde bulundu.

"Biz Bu Ülkenin Takımıyız"

Yapılan saldırı için konuşan Kartal, "Normalde bugün bir futbol karşılaşması var. Bütün Bursalılar stadı doldurmuş, güzel bir ambiyans vardı. Biz de bu ülkenin takımıyız, anlayamadığım bir şey var. Bizim kadar taşlanan bir takım var mı merak ediyorum. Bu nasıl sona erdirilecek, ben de bilmiyorum. Rahatsız oluyoruz, saklanarak falan maça gidiyoruz. Acaba taş mı gelecek diye düşünerek maçlara gidiyoruz. Sonuçta bu ülkenin insanlarıyız. Futbola hizmet etmeye çalışıyoruz. Ne var burada, neyi paylaşamıyoruz. Neyse, bunlar uzun ve derin konular" diyerek konuşmasını bitirdi.g