Teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı Lacivertli yönetimin ilk hedefinin, takımı sezon sonuna kadar camiayı yakından tanıyan bir isme emanet etmek olduğu öne sürüldü.

Rizespor'daki görevinden istifa eden ve bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştırmış olan 58 yaşındaki teknik adam İsmail Kartal'dan flaş bir hamle geldi.

TRT Spor'da yer alan habere göre; İsmail Kartal, sezon sonuna kadar Sarı Lacivertli takımı çalıştırmaya hazır olduğunu Fenerbahçe yönetimine iletti. Değerlendirme aşamasında olan Sarı Lacivertli kulübün aşkanı Ali Koç ve yönetimi, konuyla ilgili henüz kararını vermediği de haberin detaylarında yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda geride kalan haftaları Sarı Lacivertli camianın tanıdığı bir isimle bitirmeyi planlayan Fenerbahçe yönetiminin gelecek sezonki hedefinin 54 yaşındaki Alman teknik adam Bruno Labbadia olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu sene başında Ersun Yanal'ın olası bir istifa etmesi durumunda Labbadia'yla görüşme sağladığı da çıkan haberler arasında.

TAYFUN KORKUT'A TEKLİF YOK

Boşta olan teknik adamlardan Tayfun Korkut'a ise Fenerbahçe kanadından giden resmi bir teklif olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Mynet Spor