Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'i renklerine bağlayarak adından söz ettiren Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Diego Perotti'nin sakatlığı nedeniyle yollarını ayırmayı hedefleyen Sarı Lacivertli takım kanat mevkisine takviye için kolları sıvamış durumda.

Listesinde birçok isim olan Fenerbahçe'nin La Liga ekibi Real Madrid'in yıldız futbolcusu Eden Hazard için devreye gireceği öne sürülmüştü. Takıma doğrudan katkı verecek isimler üzerinde yoğunlaşan Sarı Lacivertli kulübün Belçikalı kanat oyuncusunu 6 aylık kiralamak istediği iddialar arasında yer alıyordu.

.Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard ile ilgili İspanya'dan AS gazetesi muhabiri açıklamalarda bulundu.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de la Juan, oyuncunun Türkiye'ye gelmesinin imkânsız olduğunu belirtti.

Ajansspor'a konuşan Manu de la Juan şu ifadeleri kullandı;

"Eden Hazard'ın kiralık olarak Fenerbahçe'ye geleceği yönündeki iddia, İspanya'dan çıkmadı. Bu, Türkiye kaynaklı bir iddia. Bu iddia küçük bir haber olarak İspanya'da bir gazetede yer aldı. İşin gerçeği şu, Eden Hazard'ın Türkiye'ye transferi imkânsız. Bir buçuk yıldır arka arkaya gelen sakatlıklardan dolayı, Real Madrid'de düzenli oynayamadı. Şu anda iyi oynadığını söyleyemeyiz. Ama, Real Madrid ona 100 milyon Euro'dan fazla yatırım yaptı. Birincisi, Madrid yönetimi bu parayı büyük ölçüde kurtarmadan onun transferine izin vermez. Kiralık göndermez. İkincisi Hazard pes etmedi. Performansını yükseltip, takıma yararlı olacağını düşünüyor" 

Kaynak: Fotomaç