Pazar günü Beşiktaş ile "tamam ya da devam" derbisine çıkacak olan Fenerbahçe'de çok sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı Lacivertli ekipte kredisi tükenme noktasına gelen teknik direktör Erol Bulut'un yerine flaş bir aday olduğu iddia edildi. Erol Bulut defterini kapatmaya hazırlandığı iddia edilen Fenerbahçe yönetiminin dünyaca ünlü teknik direktör Joachim Löw'e teklif yaptığı çıkan haberler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Alman Mili Takımı'nı bırakacağını açıklayan Löw ile bu açıklamanın sonrasında yönetici Selahattin Baki ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve Alman Milli Takımı'nı bırakma kararı alan Löw'le anlaşma zemini arayan yönetimden flaş bir hamle daha geldiği belirtildi.

Sarı Lacivertli takımın eski futbolcusu Tayfun Korkut'la görüştüğü ifade ediliyor.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un genç hocayı Löw'ün yardımcısı yapmak istediği belirlendi. Ancak Bulut sezon bitmeden gönderilirse bu kez Korkut'a, "Sezon sonuna kadar 1. adam ol" denileceği de iddialar arasında.

Fenerbahçe yönetiminin Löw'ü ikna çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Birçok önemli kulübün radarında olan Alman hocanın kariyer planlaması yapmak için acele etmediği belirtiliyor.

2006 yılında Alman Milli Takımı'nın başına geçen Joachim Löw sayısız başarıya imza attı. Başarılı hoca Euro 2020 sonrası görevini bırakacak.

Alman teknik adam Fenerbahçe'den düşünmek için süre istediği ifade ediliyor.

Löw'ün kulübü ve Türkiye'yi tanıması, Mesut Özil'in Fenerbahçe'de olması büyük bir avantaj olarak görülüyor...

Beşiktaş derbisine hazırlanan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un oldukça moralsiz olması dikkat çekiyor. Genç hocanın istifayı düşünmediği de çıkan haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç