sporundibi.com kurucusu ve özel transfer haberleriyle gündemi değiştiren Levent Ümit Erol, Fenerbahçe'deki transfer gelişmelerini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu!

Levent Ümit Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti;

1-) Nani ve Stoch kesin olarak satılacak, kalacak denilen Diego Ribas idmana dahi alınmayacak!

Geçen sezonun başında takıma katılan ve transferi büyük yankı uyandıran Luis Nani , EURO2016 performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmiş Portekizli oyuncuya Avrupa'dan teklifler gelmeye başlamıştı. Uefa ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması sebebiyle Nani'ye gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Fenerbahçe , bu oyuncuya gelen en yüksek teklifi kabul ederek yıldız oyuncu ile yollarını ayıracak. Öte yandan geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaratan ve taraftarlar ile de arası açılan Diego Ribas kesin olarak takımda istenmiyor. Brezilyalı oyuncuya iletilen mesajda kendisine takım bulması istendi.

2-) Fenerbahçe'de yeni Alex, Twente'li Hakim Ziyech olacak!

Diego'dan istenilen verimi bir türlü alamayan Fenerbahçe , bu bölgede ki eksikliği Hollanda'da forma giyen Ziyech ile dolduruyor. Yaşadığı finansal problemler sebebiyle bonservis ücretini mümkün olduğunca yüksek tutan Hollanda ekibi sezon sonunda küme düşürülmüş ardından yaptığı itiraz haklı bulunarak verilen karar para cezasına çevrilmişti. Ancak kulüp finansal olarak kendini kısa süre içinde toparlamak zorunda. Bu sebeple şu an için fazla pazarlık şansı da bulunmuyor. Sarı-lacivertli kulüp daha uygun bir bonservis bedeline Hakim Ziyech’i transfer edebilir.

2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fas asıllı Hollandalı futbolcu da Fenerbahçe’ye gelmeyi istiyor. Bu nedenle sarı-lacivertli kulüple Twente arasında anlaşma sağlanması durumunda Hakim Ziyech’in transferi gerçekleşecek.

3-) Fenerbahçe'nin yeni sol beki İsmail Köybaşı olacak!

Fenerbahçe, Beşiktaş'ta forma giyen 27 yaşındaki sol bek İsmail Köybaşı ile anlaştı. 

4-) Fenerbahçe'de Kjaer'in partneri Roman Neustadter olacak!

Schalke ile yollarını ayıran ve geçtiğimiz günlerde de kulübe veda eden tecrübeli oyuncu menajeri ile birlikte Fenerbahçeli yöneticilerle bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından protokolün yapıldığı ve resmi imzaların da bir iki gün içerisinde atılacağı öğrenildi.

5-) Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'den boşalan sağ bek'e Van Der Wiel alınacak!

Sarı-lacivertliler sezonun ilk resmi imzasını Gregory van der Wiel'e attıracak. Kontratı biten Gökhan Gönül ile yeni sözleşme yapmayan sarı-lacivertliler, UEFA ile anlaşması gereği bonservisi elindeki isimlere yönelmişti. Kanarya, 1 numaralı hedefi olan Van der Wiel'i de geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirmişti. PSG ile olan sözleşmesi biten Hollandalı sağ bek, sevgilisi Rose Bertram ile birlikte Boğaz Turu atmış, tesisleri gezmiş ve İstanbul'da 2 gece konaklamıştı. Kısa bir düşünme payı isteyen Van der Wiel, İstanbul'dan ayrıldıktan sonra da tatiline devam etmek için ABD'ye uçmuştu. Bu sırada PSG'nin yeni hocası Unai Emery, Wiel'e yeni sözleşme önermiş, birkaç ABD kulübü de onu kadrosuna katmak istemişti. Ancak Wiel'den iyi haber geldi. Fenerbahçe'nin yapısına ve İstanbul'a hayran kalan 28 yaşındaki futbolcu kariyerine Türkiye'de devam etme kararı aldı.