Osmanlıspor başlayan sıkıntılı süreci Sivasspor,Antalyaspor,Kasımpaşa ve Bursaspor'u yenerek noktalayan ve zirveye yaklaşan Fenerbahçeli futbolcuların Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Fenerbahçe taraftarının da gönlünü aldı.Takımın bu zorlu süreçte aldığı 4 galibiyetin etkisiyle Karabükspor maçında tiribünlerin tamamen dolması bekleniyor.Sarı Lacivertli yetkililer 40 bin ya da 45 bin fenerbahçeli'nin Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumun da olacağını düşünüyor.

Fenerbahçe için lige yapılan kötü başlangıç ve Avrupa Ligi’ne Vardar karşısında havlu atılması; takımla taraftarın arasını açmıştı. Sarı-Lacivertli futbolseverler, Beşiktaş derbisi dışında adeta Kadıköy’ün yolunu unuttu. Futbolcular, boş tribünler önünde sahaya çıkmaya alıştı. Ancak Sivasspor, Kasımpaşa, Antalyaspor  ve Bursaspor galibiyetlerinin ardından Sarı-Lacivertli camiada beyaz sayfa açıldı.

 Karabük mücadelesinden önce ise taraftar grupları, ‘Şampiyonluğa Fener Yak’ sloganıyla sosyal medya üzerinden, “Maça gidelim, takıma destek verelim” çağrısı yaptı. Bu çağrı yanıtsız kalmadı.Maç için şuana kadar 11 bin 500'den fazla bilet satıldı.