Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Trabzonspor maçının son idmanı dün saat 18.30’da başladı... O sıralarda lider durumdaki Beşiktaş’ın ise Akhisar Belediye maçı oynanıyordu.

Sarı-Lacivertliler çalışmaya çıktıklarında zorlu maçın ilk yarısı bitmiş ve deplasmanda oynamasına rağmen Akhisar güçlü rakibi karşısında 2-0 öndeydi. Böyle olunca da Fenerbahçeli futbolcular için 1 saat 15 dakika süren idman adeta bitmek bilmedi. Bir yandan son çalışma yapılırken diğer yandan da akıllar Beşiktaş maçındaydı. Çünkü sonuçta Kartal’ın kaybetmesi halinde Trabzon karşısında alınacak bir galibiyetle liderlik gelecekti.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI
Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki idman bittiğinde soluğu soyunma odasında alan futbolcuların ilk işleri Beşiktaş maçının sonucunu öğrenmek oldu. Kartal’ın 2-0 yenildiği haberinin öğrenilmesi üzerine hemen kendi aralarında sıcağı sıcağına bir durum değerlendirmesi yapan oyuncular, “Bu fırsatı kaçırmamalıyız. Elimize çok önemli bir şans geçti. Hak ettiğimiz liderliği alacağız” görüşünde birleştiler.