Fenerbahçe Eskişehir maçı oynanacak mı? Futbolseverler merakla bu sorunun cevabını bekliyor. Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçtahangi kanalda yayınlanacak. Peki,Fenerbahçe Eskişehirspor maçı skorkaç kaç olurözet burada olacak Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı için gerekli tedbirler alındı. Güvenlik toplantısında iki kulüp yetkilileri de maçın oynanabileceği fikrinde birleşti.

Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçının kar yüzünden tatil edilmesi üzerine gözler bir başka kar uyarısı yapılan Eskişehir'e çevrildi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da oynanacak Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı öncesinde statta önlemler alındı. Geceden olası bir kar yağışına karşı zemin kapatıldı. Sabah kaldırılan kaplamanın ardından sabaha karşı yağan az miktarda kar da temizlendi.

Sabah yapılan güvenlik toplantısına iki kulüp ve federasyon yetkililerinin yanı sıra stadyum yönetimi de katıldı. Zemini gören ve tedbirleri dinleyen yetkililer maçın seyrinde oynanabileceği fikrinde birleştiler.

YAĞIŞ MAÇ SAATİNDE ARTACAK

Meteoroloji'den yapılan uyarılara göre yağış maç saatine doğru şiddetini arttıracak. Stadyum yönetimi karın temizlenmesi için kalabalık bir ekibi hazır bekletiyor.
Maçtan sonra özel uçakla Eskişehir'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmeyi planlayan Fenerbahçe kafilesi ise uçakların kalkmama ihtimaline karşi alternatif çözümler düşünmeye başladı.

Alper Ulusoy'un yöneteceği bu önemli karşılaşma, 18 ocak pazartesi akşamı saat 19'da başlayacak ve LİG TV'den naklen yayınlanacak.

Diego Ribas Eskişehir'de yok!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında zorlu Eskişehirspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'ye kötü haber...

Takımın Brezilyalı yıldızı Diego Ribas ağrılarının artması sebebiyle Eskişehir kafilesine dahil edilmedi.

30 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon toplamda 26 maça çıkarken, 1 gol 4 asistlik katkı sağladı. Diego, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'da oynana Giresunspor karşılaşmasında da 45 dakika görev yapmış ve güzel bir asiste imza atmıştı.

Eskişehir son sırada

Es Es, devre arasında kadrosunu Figueras, Kıvanç Karakaş, Tornike Okriashvili, Kulach ve Meye gibi isimlerle güçlendirdi. Gençlebirliği’nin haftayı galibiyetle kapatması sonrası güvenli bölgenin 6 puan gerisine düşen son sıradaki Eskişehir için Fenerbahçe’den puan almak büyük önem taşıyor. Samet Aybaba ise Sarı-Lacivertliler karşısında gelecek bir galibiyetin ligde kalma savaşındaki ilk kıvılcım olacağına inanıyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Eskişehirspor: Boffin, Toko, Emre Güngör, Anıl, Kaan, Kıvanç, Kamil Ahmet, Causic, Okriyaşvili, Engin Bekdemir, Pinto

Fenerbahçe: Volkan D., Gökhan, Kjaer, Kadlec, Caner, M.Topal, Josef, Markovic, Ozan, Nani, Van Persie