Şilili sağ bek oyuncusu Mauricio Isla, Fenerbahçe dergisinin kasım sayısına röportaj verdi.

- Son iki sezonun şampiyonunu yendiğimiz için çok mutluyum! -

Oynadıkları derbi maçlarını değerlendiren Isla, "Her iki maça da kazanmak için çıktık. Tam anlamıyla taktik savaşı verdik. Geçen iki sezonun şampiyonunu evimizde yendiğimiz için çok mutluyum. Galatasaray ise şu süreçte Ligin lideri konumunda. Janssen’in golü sayılsaydı, maçın seyri değişirdi bence… Kırmızı karttan sonra da istediğimiz hücumları organize edemedik. Bundan sonraki süreçte maç maç giderek alacağımız galibiyetlerle aradaki puan farkını eritmek istiyoruz. Her maçta zirveye bir adıma daha yaklaşacağız." dedi.

- Büyük bir takıma gitmek istiyordum! -

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu söyleyen Mauricio Isla, "Fenerbahçe’de kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen yıl Cagliari Calcio’ya gittim ve bir hedefim vardı: Cagliari’de iyi işler yapıp güzel bir sezon geçirip, büyük bir takıma gitmek istiyordum. Bu sebeple de Türkiye’ye ve Fenerbahçe’ye geldim. Çok üst düzey bir takımda oynuyorum. Şu an 3 ayı geride bıraktım ama futbol anlamında her türlü imkâna sahip bir kulüpte olduğumun farkındayım." şeklinde konuştu.

- Tek hedefimiz şampiyon olmak! -

Şampiyon olmak istediklerini belirten Mauricio Isla, "Hepimizin tek bir hedefi var ve hepimiz bu hedef etrafında toplandık, o da; şampiyon olmak. Sezon sonuna kadar da bu hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.