Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'in Türkiye'ye gelmiş en büyük oyuncu olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı;

"Mesut, kariyer olarak Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük yıldız. Dünya Şampiyonu olmuş, Avrupa Şampiyonu olmuş (U21'de), Real Madrid de oynamış. Hagi, Alex de önemliydi ama başarıları biraz lokal kalıyor"

Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski ise; "Mesut, ligin kalitesini yükseltecek. 32 yaş hala üst düzey futbol oynamak için yeterli. Fenerbahçe'yi yukarıya taşıyacaktır. Ancak Türkiye'de maçlar biraz kaotik. Sürekli faul oluyor. Hakemler oyunu bölüyor. 90 dakika içinde 60 dakika futbol oynanabiliyor" şeklinde konuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir de Türk asıllı Alman futolcu Mesut Özil transferinin Süper Lig'in marka değerini artıracağını söyledi.

Özdemir, "Mesut, Ligimizin TV'den izlenme oranlarını artıracak. Sadece F.Bahçeliler değil tüm futbolseverler onu seyretmek için statlara gidecekler. Kariyerini burada tamamlayacağı anlaşılıyor. Gençlere de örnek olacak" ifadelerini kullandı.

Peki Sarı Lacivertli forma ile Mesut Özil ne zaman sahaya çıkacak?

Hafta başında çalışmalara başlaması beklenen yıldız futbolcu, daha sonra takımla antrenmanlarda yer alacak.

32 yaşındaki futbolcunun 30 Ocak'ta oynanacak ikinci yarının ilk maçı olan Rizespor karşılaşmasıyla siftah yapacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Fotomaç