Fenerbahçe sonunda Mesut Özil'e kavuşuyor. Yıldız oyuncuyu transfer ederek Dünya'da büyük sükse yaratan Sarı-laviertliler, imza törenini de şova döndürmeyi planlıyor.

Londra'daki karantina süresi dün sona eren yıldız futbolcunun, hafta içinde İstanbul'da olması bekleniyor.

Sarı-lacivertliler merakla beklenen Mesut Özil transferi için ilk "RESMİ" sinyali verdi. Sarı-lacivertliler Twitter hesabından "Gel Gündüzle Gece Olalım..." şeklinde bir paylaşım yaparak Mesut Özil ile anlaşma yapıldığını da gözler önüne serdi.

 
Transferin kulübün tanıtımı için çok önemli olduğunu düşünen Fenerbahçe kurmayları, Mesut için ses getirecek bir video hazırlıyor. Sarı-lacivertli yetkililer, Arsenal ve Real Madrid gibi devlerin formasını giyen Mesut'un eski takım arkadaşlarının yer aldığı video yayınlayacak. Alex ve Persie gibi Fenerbahçe'nin eski oyuncularının da videoda bulunacağı öğrenildi.

 İMZA TÖRENİNE HELİKOPTERLE GELECEK

Yüzyılın transferinin imza töreni de çok konuşulacak. Fenerbahçe Yönetimi'nin Mesut Özil'e Ülker Stadı'nda imza attırması bekleniyor. Başkan Ali Koç'a ait bir helikopterle stada indirileceği belirtilen Mesut'un sarı-lacivertli formayı giyeceği anlarda sayılı taraftar ve özel davetli yer alacak. İmza töreninin yalnızca kulüp televizyonu ve youtube'da yayınlanacağı kaydedildi..

Fotomaç