Stoch, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerken, karşılaşmaya ilişkin görüşlerini şu şekilde paylaştı:
“Her galibiyet harika hisler oluşturuyor. İki maçta da gol attım. Bu turda iyi işler yaptık ama sezonun başındayız. Kendimizi geliştireceğiz. Bu akşam ki hedefimiz gruplara kalmaktı bundan sonra ise yolumuza devam etmek istiyoruz. Konsantrasyonumuzu daha da bir iyi seviyeye çıkartacağız.”

Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da ifade eden Miroslav Stoch, “Daha önce de söylediğim gibi her şey olabilir. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kötü dönemlerde de en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnanıcımı koruyorum. Bugün buradayım ama gelecekte neler olur, bilemeyiz. Her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Bu kulübü çok seviyorum. Savaşımı sürdürmeye devam edeceğim. Ama gelecekte neler olacak göreceğiz” dedi.

Son olarak Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat ile ilgili konuşan yıldız futbolcu, “Aslında kısa zaman oldu ama herkes hocamızı tanıyor. Kendisi çok büyük kulüplerde çalıştı ve çok sayıda şampiyonluklar yaşadı. Tecrübeli bir isim ve ne yapması gerektiğini biliyor. Ama sezonun başındayız. Kendimizi geliştirmeliyiz. Eminim ki hocamız da ne yapması gerektiğini biliyor. İlerleyen zamanlarda kendimizi daha da iyi seviyeye çıkartacağız” diyerek sözlerini tamamladı.