Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile büyük patlama yapan Muhammet Gümüşkaya, Avrupa takımlarının radarına girmeyi başardı.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Sarı lacivertli kulüpte Muhammet Gümüşkaya için harekete geçen ilk takımın Club Brugge olduğu iddia edildi.

Belçika ekibinin hem Fenerbahçe ile hem de Muhammed ile görüşme talebinde bulunduğu da çıkan haberler arasında.

Oyuncunun kariyerinde patlama yapma yaşında olduğunu düşünen Brugge'ün, Türkiye'nin futbolcu gelişimi için doğru olmadığı ve bu yüzden Muhammet için Sarı Lacivertli takım ile ortak çalışma programı üzerinde duruyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 7, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta forma giyen genç futbolcu merkez orta saha ve kanat mevkilerinde forma giyebiliyor.

MUHAMMET GÜMÜŞKAYA KİMDİR?

Muhammed Gümüşkaya, 1 Ocak 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe altyapısında futbol hayatına başlayan Muhammed Gümüşkaya, alt yaş kategorilerinde forma giydi. Boluspor'da kiralık olarak 2020-2021 sezonunu geçirdi. Burada 22 resmi maça çıktı ve 4 gol attı.

Vitor Pereira'nın gözdesi haline gelen Muhammed Gümüşkaya, on numara bölgesi, merkez orta saha ve kanatlarda forma giyiyor. 1.77 boyundaki oyuncunun Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Fotomaç