Vedat Muriqi atarsa sorun yok   

Vedat Muriqi’nin gol atamaması Fenerbahçe’nin de aldığı sonuçları etkiliyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 7 maçın tamamında 90 dakika görev alan Vedat Muriqi’nin 3 golü bulunuyor.

Vedat’ın gol katkısı verdiği her maçı kazanan Fenerbahçe, Vedat Muriqi’nin gol atamadığı 4 maçta 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Sarı-lacivertliler son 2 maçtır gol atamıyor

Kanat oyuncuları sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayan Fenerbahçe son haftalarda gol yollarında sıkıntı çekiyor.

Son 2 maçta gol atamayan Fenerbahçe’de Garry Rodrigues ve Victor Moses’in sakatlıkları sonrasında kanatlarda Tolga Ciğerci, Deniz Türüç ve Ozan Tufan’a görev veren Teknik Direktör Ersun Yanal bu oyunculardan yeterli katkıyı alamadı.

Rodrigues henüz takımla çalışmalara başlamadı

Fenerbahçe’nin kazandığı son maç olan sahasında oynadığı MKE Ankaragücü karşılaşmasının 42. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Gary Rodrigues henüz takımla çalışmalara başlamadı.

Fenerbahçe’nin milli aradan sonra deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçında Garry Rodrigues’in forma giyme ihtimalinin %50 olduğu gelen bilgiler arasında. Yeşil Burun Adalı futbolcu Fenerbahçe’nin oynadığı Galatasaray derbisi ve Antalyaspor maçlarında forma giyememişti. Rodrigues, Fenerbahçe formasıyla oynadığı 5 maçta 1 gol kaydetti.  

Victor Moses, Denizlispor maçında yok    

Fenerbahçe’de bu sezon sadece bir karşılaşmada forma giyebilen Victor Moses’ın Denizlispor karşılaşmasında oynaması beklenmiyor.

Ligin ilk haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçta adalesinden sakatlanan Victor Moses'ın salonda kuvvetlendirmeye dayalı özel program uyguluyor. Yıldız futbolcu, maç kadrosuna alınınabilir ancak süre alması beklenmiyor.

Victor Moses, Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında 1 gol 1 asistlik performans göstermişti.

Moses ve Rodrigues dönünce Muriqi de gollerine devam eder

Kanatlardan gelen ortalarda etkili olan Vedat Muriqi’nin Victor Moses ve Garry Rodrigues’in dönmesiyle performansının artması bekleniyor. Kosovalı golcü bu sezon 7 maçın tamamında 90 dakika görev aldı. Vedat 7 maçta 3 gol 1 asist ile oynadı.