Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in menajeri Haluk Canatar, Radyospor'a konuk oldu.
26 yaşındaki Kosovalı golcüye kış transfer döneminde Premier Lig ekibi Burnley'nin teklif yaptığını dile getiren Canatar gelecek transfer dönemi için herhangi bir kulüp ismi vermedi.
Sarı Lacivertli futbolcu Muriqi'yi izleyen kulüplerin olduğunu belirten Canatar şu ifadeleri kullandı; "Vedat bu sene Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 4 yıllık sözleşmesi var. Güzel bir sezon geçirdi. Fenerbahçe güzel bir başlangıç yaptı. Çabuk adapte oldu. Gayet güzel bir şekilde gidiyor. Oynadığı kulübünden dolayı memnun. Yaşı ve sportif özellikleri sebebiyle İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya kulüpleri tarafından izleniyor. İlgilerinin olmaması gayet doğal"
"Vedat Muriç'i İtalya'dan Napoli ve Lazio; İngiltere'den ise Tottenham istiyor. Bu iddia doğru mu" sorusuna yanıt veren Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi'nin menajeri Canatar açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı; "Ben bu sorunuza onay vermeyeyim. İngiltere'den resmi talep önümüzdeki gelecek. İtalya'dan da resmi talebin geleceğini biliyorum ama kulüp ismi veremem. Vedat mutlaka gitmek istiyor gibi bir durum yok. Bu ligler çok değerli ligler. Bu liglerin de her kulübü bizim tercih edeceğimiz kulüpler değil"
Kaynak: Mynet Spor