Adamspor ve Sporundibi.com kurucusu Levent Ümit Erol bir transfer bombasını daha patlatıyor. Ancak bu haber Fenerbahçelileri üzecek cinsten.

Ara Transferde Gerçekleşmemişti

Fenerbahçe’nin sezon başında M.United’dan aldığı Luis Nani sergilediği futbolla kısa sürede taraftarların sevgilisi oldu. Fakat bu performans, Portekizli yıldızı Çin kulüplerinin hedefi haline de getirdi. Shanghai Shenhua’nın daha önce yaptığı teklif, Fenerbahçe tarafından "Şampiyonluk daha önemli"  gerekçesiyle geri çevrilmişti.

Sözleşmesin de ki Madde Yolunu Açıyor

Fakat Levent Ümit Erol'un ortaya çıkardığı gerçek, Fenerbahçeli taraftarları üzecek cinsten. Çünkü Nani’nin sözleşmesinde “1. yılın sonunda 8.5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi var. Eğer Shanghai, Nani için teklifini sezon sonu yinelerse transferde mutlu sona ulaşacak. Shanghai Shenhua Kulübünün Nani’nin sözleşmesinde bulunan 1. yılın sonunda 8.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini devreye sokacağı ortaya çıktı.

Mayıs Ayında Gidiyor

Başkan Aziz Yıldırım'ın "şampiyon olalım ondan sonra karar veririz" dediği transferin yolu Mayıs ayında açılmış olacak. Çin ekibinin menajerleri konuyu yakından takip edip sözleşmesinde bulunan bedeli ödeyip transferi gerçekleştirecek. Luis Nani ise çin ekibinden yaklaşık olarak 9 Milyon Euro yıllık ücret kazanacak.


Levent Ümit Erol / ÖZEL HABER