Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Başakşehir - Kırklarelispor karşılaşmasını takip etti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan TFF başkanı Özdemir, TFF Lisans Kurulunun çalışmalarına devam ettiğini belirtirken, "Kurulumuz kendi içinde bütün müracaatları değerlendiriyor. Bağımsız olarak kararlarını veriyorlar ve biz de bu kararları uyguluyoruz. Bu toplantılar seri olarak devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un dün akşam TRT Spor'da yaptığı açıklamaları değerlendirdiklerini belirten Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Özdemir, şu şekilde konuştu:

"Netice olarak Türkiye Futbol Federasyonu 18 lig takımının bir federasyonudur, Spor Toto Süper Lig için söylüyorum. Türkiye'de oynanan tüm futbolun sorumlusudur. Futbol takımlarımızın hiçbir hakkı ziyan olmaz. Hepsi gerekli şekilde değerlendirilir ve kurullarımız o kararları verirler. Biz de federasyon yönetimi olarak bu kararları uygularız. O iddiaları ilgili kurullarımız zaten değerlendiriyor."

Kaynak: Goal.com