Fenerbahçeliler son günlerde farklı hisler yaşıyor. Futbol takımının Türk Telekom Arena'da oynanan kritik maçta ezeli rakip Galatasaray'ı yenemeyerek 2 puan bırakması, hayalleri yıkmış durumda.

FENERBAHÇELİ FUTBOLLA ÜZÜLDÜ

Bu sonucun ardından lider Beşiktaş ile aradaki puan farkı 5'e çıktı. Süper Lig'in bitmesine 6 hafta kala oluşan puan farkı şampiyonluk hayallerini sekteye uğratmış durumda.

Sarı-Lacivertliler, futbol takımının aksine basketbol erkek takımı ile gururlanıyor. Euroleague Play Off serisi çeyrek finalinde İspanyol devi Real Madrid'e Ülker Arena'yı dar eden Zeljko Obradovic ve öğrencileri, seride 2-0 öne geçerek büyük bir avantaj sağladı.

OBRADOVIC BAŞTACI

Türkiye'ye adım attığı ilk günden bu yana taraftarın taparcasına sevdiği Sırp teknik adam Zeljko Obradovic resmen baştacı.

Bir Fenerbahçe taraftarı da mevcut durumu değerlendirerek hayallerdeki fotoğrafı inşa etmeye çalıştı. Photoshop programı ile yapılan çalışmada, Zeljko Obradovic eski adıyla Şükrü Saracoğlu yeni adıyla Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe'nin yedek kulübesi önünde sahaya talimat yağdırıyor. 

REKOR KIRIYOR

Photoshop'la oluşturulan fotoğraf Fenerkolik aracılığıyla sosyal medyaya düştüğü andan itibaren Fenerbahçeliler tarafından beğeni ve paylaşım rekorları kırıyor.