Fenerbahçe'de yükselen performansıyla dikkat leri çeken Osayi Samuel, Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Galatasaray derbisi öncesi açıklamalar yaptı.

Osayi Samuel'in açıklamaları şöyle;

'' Büyük bir derbi maçı oynayacağız. Tüm camia için çok önemli bir maç. Derbi için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımıza ne kadar iyi olduğumuzu göstermek istiyoruz.

Hangi pozisyonda olursa olsun derbide oynamak istiyorum. Biz maç maç bakıyoruz, yüksek özgüvenle devam etmek istiyoruz. Bütün futbolcular bu maçın önemini biliyor. Derbide de son iki maçta olduğu gibi taraftarlarımızdan yoğun destek istiyoruz.

Hala değiştirmem gereken şeyler var. Çünkü ilk defa bu pozisyonda oynuyorum. Eğer kendimi bu pozisyonda geliştirirsem ileride sağ bek oynamayı daha da ciddiye alırım. Hem Vitor Pereira hem de İsmail Kartal'ın üzerimdeki etkisi çok fazla oldu. ''

Transfer iddilarına dair Osayi Samuel; ''Bu tarz haberleri okumamaya çalışıyorum. Bazen duyduğum oluyor ama performansımı etkilemiyor. Benim yeteri kadar tecrübem var. İyi performans gösterince böyle dedikodular oluyor"  açıklamasınıda bulundu.

KAYNAK: FOTOMAÇ