Sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Ozan Tufan, AA’ya önemli açıklamalarda bulundu.

Fazla kiloları konusunda yersiz eleştirildiğini belirten Ozan, Beşiktaş maçında kaçırdığı golden sonra Fenerbahçeli bir taraftarın televizyon kırması hakkında da konuştu.

"KİLO SIKINTIM OLSA BENİ OYNATMAZLAR"

Fenerbahçe'nin genç yıldızı olan ve bu sezon gösterdiği performansla taraftara kendini affettiren Ozan Tufan, hakkında yapılan "fazla kilosu var" yorumlarına tepki gösterdi.

Kilo fazlasının bulunmadığını vurgulayan genç futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe gibi Türkiye’nin en büyük kulübünde oynuyoruz. Burada diyetisyeni, doktorları, kilo ölçümcüleri vs herkes var. Tişörtün bana bol gelmesi, o an fotoğrafta formanın üzerime yapışmasıyla göbeğin çıkması, bütün herkesi yanlış yerlere yönlendirebiliyor. Bunu da zaten yanlış yere çekmek isteyenler var. Yağ oranlarım, kilom belli. Kilo sıkıntım olsa ilk başta hocam beni oynatmaz. Hem kulüp, hem milli takım hocamın bir bildiği var ki beni oynatıyorlar."

"KİMLER NE GOLLER KAÇIRIYOR BUNLAR OLACAKTIR

Sosyal medyada en çok konuşulan futbolcuların başında geldiğini arkadaşlarının söylemesiyle öğrendiğini aktaran Ozan Tufan, şu değerlendirmede bulundu:

"Açıkçası bakmıyorum ama arkadaşlarım da söyleyince ’Ya Ozan ne yapmış da böyle olmuş.’ diye soruyorum kendime. Benim yaptığım pas hatasını başkası da yapıyor. Açıkçası geçen Beşiktaş maçında kaçırdığım golden sonra bir televizyon kırılmış galiba. O televizyon kırılma videsonu izledim. Çocuk kendine zarar veriyor. Ben bir orta saha oyuncusuyum. Bir orta saha oyuncusu bir derbide üç defa gol pozisyonuna girebilir mi, ben giriyorum. Çocuk televizyonu kırmış. Gol kaçabilir, burada kimler ne goller kaçırdı. Bunlar olacaktır. Bir şeylere zarar verme, bağırma çağırma, insanları küstürür ve bazı şeylerden nefret ettirir."