Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantep deplasmanından 2-2'lik eşitlikle dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maç sonu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Oyuncuları gibi kendisi de Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın zemininden yakınan Pereira, "Böyle takımlara karşı her zaman zordur. Böyle bir zemindeyseniz eğer bir kat daha zor oluyor. En kötü saha bu akşamdı. Erken bir gol gördük. Zemine bunu ve kırmızı kartı ekleyin. Bunlar işimizi zorlaştırdı." dedi.

Maç boyunca mücadele kalitelerini gösterdiklerini belirten Portekizli teknik adam, "Çabaladık. İki defa geriden geldik. Penaltı olmamalıydı. Bu bir hataydı. Ancak ne kadar istediğimizi gösterdik. Pozitif bir sonuç değildi. 67 dakika 10 kişi oynadık. Beraberlik teselli oldu." diye konuştu.

Maçın 30. dakikasında Hasan Ali'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili de görüşlerini aktaran Vitor Pereira, "Rüzgarın da etkisi ile top belki Hasan'ın düşündüğü gibi gitmedi. Sonrasında kırmızı kart çıktı." dedi.

"BİZE NE ZAMAN PENALTI VERİLECEK?"

Karşılaşmanın 54. dakikasında Gaziantepspor'un penaltıdan attığı gole atıfta bulunan Pereira, "Bu ülkede bize ne zaman penaltı verilecek? Bunu merak ediyorum. Hiç penaltı kazanamadık. Kafamda soru işaretleri var! Ne zaman verilecek? Eğer bize penaltı verilirse ailemle beraber kutlama yapacağız!" şeklinde ilginç bir değerlendirmede bulundu.