Vitor Pereira'nın yardımcılarının tazminatlarının ödenmesi suretiyle takımdan gönderildiği haberleri dün akşam gündem yaratmış ve Portekizli teknik direktörün takımın başından ayrılacağı iddiaları bir hayli güçlenmişti. Ancak bu sabah Vitor Pereira ve ekibinin tam kadro sabah antrenmanın başında olması bu iddiaların önüne geçmiş bulunuyor. Gündem bu tezat haberlerle ve kafa karışıklığı ile çalkalanırken Levent Ümit Erol konuştu ve yaşananlara netlik kazandırdı.

KİMSEYLE GÖRÜŞME OLMADI

Leven Ümit Erol, dün akşam çıkan kovulma iddialarına karşın bu sabah takımla antrenmana çıkan Vitor Pereira ve ekibinin şuanda takıma yükleme yaptığını ve Robin van Persie konusunda herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Bununla birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Vitor Pereira'nın arkasında olduğunu söyleyen Leven Ümit Erol, Başkanın şuanda sabırla beklediğini ve Fenerbahçe'nin şu ana kadar Pellegrini veya Bielsa ile herhangi bir görüşmesi olmadığının ya da bu isimlere herhangi bir teklif yapılmadığının da altını çizdi.

3-5-2 İNADINDAN VAZ GEÇECEK

Yine Levent Ümit Erol'un paylaştığı bilgilere göre hala takımın başında olan Vitor Pereira 3-5-2 inadından vazgeçecek ve yeniden dörtlü savunmaya dönecek. Yönetimin bu şartlarına uyması halinde takımdaki görevine devam edecek olan Vitor Pereira'nın şimdilik bir yere gittiği yok.

Kaynak: Levent Ümit Erol / Sporun Dibi