Hürriyet'te bulunan habere göre; ligde ard arda  alınan kötü skorların ardından 3-4-3 sistemiyle ağır eleştiriler alan Vitor Pereira’nın Galatasaray derbisinde sahaya nasıl bir dizilişle çıkacağı kulüpte merak edilen soruların başında yer alıyor.

Oyuncuların milli takımlarda bulunması sebebinden ötürü antrenmalarda diziliş ve taktik çalışamayan Pereira ve ekibinin perşembe günü milli takımdan  dönecek futbolcuların katılımıyla beraber  yapılacak antrenmanlarda sahaya süreceği kadronun ve sisteminin belirlenmesi bekleniyor.

Yardımcılarıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Galatasaray maçlarını analiz eden, rakibi nasıl durduracağını, zaafları üzerinde duran ekibin bu çalışmaları oyuncuların milli takımlardan döneceği süreye kadar devam ettirmesi bekleniyor.

Vitor Pereira’nın derbide 3-4-2-1 veya 4-3-2-1 siteminden birini perşembe gününden itibaren takıma ezberletmesi bekleniyor. Her iki sistemde de tek forvet oynaması beklenen Pereira; Rossi, Berisha veya Serdar Dursun üçlüsünden birine forma verecek.

 Galatasaray deplasmanına Jose Sosa ve Mesut Özil’li bir kadroyla çıkması beklenen Pereira’nın Mert Hakan ve İrfan Can de derbiye ayrı bir motivasyon ile hazırlanmalarından ötürü  memnun kaldıığı da öğrenildi.

KAYNAK: NTV SPOR