Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Simon Kjaer, isminin büyük kulüplerle anılıyor olmasından dolayı gurur duyduğunu fakat Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu söyledi.

26 yaşındaki oyuncunun ismi PSG, Inter, Milan, Roma ve Manchester United gibi Avrupa'nın üst düzey kulüpleriyle anılıyor.
Transfer söylentileriyle ilgili ilk kez konuşan Kjaer, Goal'e verdiği demeçte "Elbette büyük kulüplerle anılıyor olmak gurur verici bir durum fakat takımdan ayrılmayı düşünmüyorum" sözleriyle taraftarların yüreklerine su serpti.

BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNUYORUM

İstanbul'da çok mutlu olduğunun altını çizen başarılı yıldız, "Fenerbahçe'de son derece mutluyum. Ailem ve ben İstanbul'daki hayatımızdan çok memnunuz. Her maçı kazanmak isteyen, Türkiye liginde ve Avrupa'da büyük hedeflere sahip olan bir büyük kulüpte oynamanın tadını çıkarıyorum." dedi.
Sarı Kanarya'nın üst düzey bir takım olduğuna vurgu yapan Kjaer, "Fenerbahçe kazanan mantalitesine sahip üst düzey bir kulüp. Sadece kendi performansımıza bakıyoruz ve ligin zirvesinde yer almaya çabalıyoruz. Sahaya her maçı kazanmak arzusuyla ve şampiyon olma hedefiyle çıkıyoruz. Bu tutkuyu ve baskıyı seviyorum." şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'DE TUTKU VAR

Taraftardan büyük destek gördüklerini ifade eden Danimarkalı oyuncu, "Fenerbahçe'de çok büyük bir tutku ortamı hakim. Taraftarlardan stadyumda ve hatta Twitter'da aldığımız reaksiyonlar harikulade." dedi.

Sivasspor'u 2-1 yendikleri maçta takımına zaferi getiren golü atmasına değinen Kjaer, "Tabii ki Fenerbahçe formasıyla ilk golümün galibiyeti getiren bir gol olması muhteşem bir duyguydu. Bu sezon birkaç defa gol atmaya yaklaşmıştım, bu defa topun filelere gittiğini görmek güzel bir histi. Sürekli kendimi geliştirme çabasındayım ve daha fazla gol atmaya çalışıyorum. Lille forması giyerken frikiklerden geçen sezon üç gol atmıştım. Fenerbahçe'de frikikleri ben kullanmıyorum, dolayısıyla o tip goller atmam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

(Goal)