Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Feneberhaçe sahasında Kayserispor'a 3-2 mağup oldu. Sarı lacivertliler ligde 3. mağlubiyetini alırken Phillip Cocu'ya yönelik eleştiriler de armtış durumda. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı değerlendirdi.

NTV'de değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Fenerbahçe kaos futbolu oynadı. Üst düzey futbolcuları çok fazla olmayan ama sıradan olmayan bir takım görüntüsünde. Fakat düzen yok. Milli Takım'da ülkelerinde Dünya Kupası yaşamış futbolcusu yoktu Fenerbahçe. Futbolun doğrusu dışında her şey vardı. Maçın son bölümünde oynanan futbol kabul edilemez. Farklı taktikler denenebilir ama böyle bir oyun olmaz.Fenerbahçe'nin bu kadrosu çok kötü değil. Bol alternatifli her türlü oyun şablonunu oynayabilir. Fenerbahçe şampiyonluk yarışının içerisinde olabilir ama iyi bir organizasyon gerekiyor. Cocu'ya kötü insan asla diyemem ama yapısı sert değil. Türkiye'de bu gevşek oyunla başarıya gitmek zor. Bugün oyunun sonlarını rakibin 3. lig takımıysa anca böyle oynarsın."

''Fenerbahçe'nin bu kadrosu çok kötü değil. Bol alternatifli her türlü oyun şablonunu oynayabilir. Fenerbahçe şampiyonluk yarışının içerisinde olabilir ama iyi bir organizasyon gerekiyor. Cocu'ya kötü insan asla diyemem ama yapısı sert değil. Türkiye'de bu gevşek oyunla başarıya gitmek zor. Bugün oyunun sonlarını rakibin 3. lig takımıysa anca böyle oynarsın."