Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter İstanbul'a geldi. Düsseldorf'tan İstanbul'a gelen Alman asıllı Rus futbolcuyu Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yarın düzenlenecek törenle kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak olan Roman Petrovich Neustadter, bugün 23.15 sularında İstanbul'a geldi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden Atatürk Havalimanı'na gelen Neustadter'i, Profesyonel Futbol Takımı'nın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına ilk demecini veren Roman Petrovich Neustadter, "Burada olmaktan çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gider ve yarın da Fenerbahçeli futbolcu olmamı sağlayacak imzayı atarız. Ben de yeni takım arkadaşlarıma kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutluyum şu anda." diyerek, şöyle konuştu:

"Duyduğum kadarıyla Fenerbahçe'nin harika ve pozitif anlamda çılgın denecek boyutta büyük bir taraftar kitlesi var. Takıma olan inançlarını büyüklüklerini duydum. Onların sevgisine, ilgisine layık olmaya çalışacağım. İyi bir takımımız, harika oyuncularımız ve iyi bir hocamız var. Taraftarın ilgisine, sevgisine layık olmaya çalışacağız."

Alman asıllı Rus futbolcu Roman Petrovich Neustadter'in imza töreni, yarın saat 11.00'de Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Neustadter'in daha sonra ise Topuk Yaylası'na giderek takımın kampa katılması bekleniyor.

Stoper olarak görev yapan Neustadter, ön libero bölgesinde de oynayabiliyor. Bundesliga takımlarından Mainz 05'te profesyonel kariyerine başlayan Neustadter; Borussia Mönchengladbach ve son olarak da Schalke 04 formalarını giydi.

Roman Neustadter, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla Rus pasaportu çıkartılarak Rusya Milli Takımı'na alınmaş ve 2016 Avrupa FutbolŞampiyonası'nda da Rusya Milli Takımı kadrosunda maçlara çıkmıştı.