Oyuna sonradan girip şık bir gole imza atan Alper Potuk “Geçen hafta çok kötü bir karşılaşma oynadık. Bize yakışmayan bir mücadele gösterdik sahada. Kendi aramızda toplantı yaptık. Bugün sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edip 3 puanı aldık.” şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Liginde oynayacakları maç hakkında konuşan sarı lacivertli futbolcu “İlk karşılaşma içeride iyi mücadele edip gol yemeden avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bizim işimiz spor yapmak eğlenmek, siyasete girmeyiz. Elimizden geleni yapıp ülkemize puanlar kazandırırız inşallah.” dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren Nani, “Aslında bu fark maça başladığımız andan itibaren belliydi. Maça farklı bir davranış, farklı bir istekle başladık. 3 puanı almak için çok hırslıydık. Kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde maçın öneminin farkındaydık. Kazanmanın kıymetli olacağının farkındaydık. Her şeyimizi vermeliyiz düşüncesiyle maça girdik. İyi bir maç çıkardık. 3 puan bizim için güzel oldu” dedi.

Penaltıdan 1 gol atan Robin Van Persie ise “Onların desteği inanılmazdı. Onların desteğini oyundan alındıktan sonra da hissettim. Onların desteğini duydukça daha fazla koşma, elinden gelenden fazlasını yapma isteği doğuyor. Onlar 12. adamımız. Gol için de mutluyum. İyi bir penaltı ve güzel bir galibiyet oldu” şeklinde konuştu.