A Milli Takım'ın Letonya maçında beraberlik golünü kaydeden Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Serdar Dursun, Ay Yıldızlı formayı ilk kez terletti. Kritik karşılaşmada geri dönüşün ateşini yakan 29 yaşındaki futbolcuyu ilk keşfeden isim olan Fatih Karagürmük'ün eski başkanı Cengiz Günaydı, Hürriyet'e flaş açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

"Maç 4-4 bitti ama sahada görev yapan oyuncular içinde benim aklımda bir tek Serdar kaldı. Stiline hayran kalmıştım. Hemen peşine düştüm ama o alt ligleri istemiyor, Süper Lig’i arzuluyordu."

"Sayın Ali Koç çok tanınan önemli bir futbol büyüğümüze, geçen yıl Almanya’da oynayan bir futbolcuyu 'Alalım mı?' diye soruyor. Adını veremeyeceğim büyüğümüz "Onu alıp ne yapacaksın git Serdar Dursun’u al" diyor ve böylece futbolcunun Fenerbahçe macerası başlıyor."

"Bizden 4 futbolcu çeşitli takımlara gitti ama Serdar’a talip çıkmadı. Bu inanılır gibi değil. Yeni Malatyaspor, Altınordu, Galatasaray’a önerdik istemediler. Sadece Trabzonspor 1461 takımına alabileceklerini belirti. O da olmayınca Almanya’ya Gürther Fürth’e gitti ve çıkışı başladı" dedi. 

Kaynak: NTV Spor