Terraneo Avrupa Ligi’nde Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile eşleşmelerini yorumlarken, “Rakibimize saygı duyuyoruz. Önemli bir takım. Zaten bu yarışma grubunda kolay rakip bulamazsınız. İlk maçın nerede olduğu önemli değil. Biz takımımıza güveniyoruz. Şubat ayına kadar çok daha hazır bir Fenerbahçe olacak. Onlarla çok iyi konsantre olacağımız bir iki maç oynayacağız. Kazanmak ve ilerlemek istiyoruz. Dış faktörler sahayı etkilemez. Dostça iki maç yapacağız. Ekibimize güveniyoruz. İyi yoldayız” dedi.

Terraneo, Avrupa Ligi'nde hedefi final olarak mı belirledikleri sorusu üzerine ise, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Her zaman sonuna kadar gidip kupayı almak ister. Bunun için de ne gerekiyorsa yaparız. Fakat önce önünüzdeki maçları düşünmelisiniz. Maçlarımızı kazanarak, dengeli bir biçimde gitmek istiyoruz. Bunu yapacak takım yapısına sahibiz” dedi.

Terraneo, görevden alınacağı iddiası ilgili ilgili olarak ise, “Konuşmak istemiyorum. Ben sadece Avrupa Ligi için konuşmak istiyorum. İşimi yapıyorum. Başka yorum yok” şeklinde yanıt verdi.

ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN GAZETESİ