Tigres Başkanı Miguel Angel Garza yaptığı açıklamada; "Diego Reyes ile hiçbir şekilde ilgimiz ve bağlantımız yok. Oyuncuyla ya da kulübüyle temasa geçmedik. Biz cumartesi günü oynayacağımız lig maçına konsantre olmuş durumdayız." dedi.

"Artık son maçlarımızı oynuyoruz ve önümüzdeki günlerde transfer ile ilgili düşünmeye başlayacağız." diyerek sözlerini sürdüren Garza, "Teknik heyetimiz, hangi oyuncuların bizimle devam edeceğini, hangi oyuncuların ayrılacağını ve hangi bölgeye, ne tür oyunculara ihtiyaç duyduğumuzu analiz edecek. Bu analizden sonra transfere yöneleceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Türk ve Meksika basınında yer alan haberlerde, Fenerbahçe'nin Leganes'e kiraladığı Reyes'e karşılık Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Zelarayan'ı transfer edeceği iddia edilmişti.

LEGANES'TE DE KADROYA GİREMİYOR

Porto'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'nin bonservis ödemeden aldığı Diego Reyes, Süper Lig'de 8 maçta 321 dakika süre alırken, sezonun ikinci yarısında gittiği Leganes'te ise sadece 5 La Liga maçında 229 dakika süre alabildi.




Kaynak:Sporx