Fenerbahçe Çarşamba günü oynanacak Shakhtar rövanş maçı sonrası transfer için yeniden kolları sıvayacak. Teknik Direktörümüz Pereira orta sahaya güçlü, mücadeleci bir oyuncu istemiş ve Atletico Madrid'in yıldızı Raul Garcia ismini yönetime vermişti. Sarı-Lacivertli yönetim de Shakhtar maçı sonrası Avrupa seferine çıkacak.


TERRANEO, İSPANYA'YA GİDECEK

Sportif Direktör Terraneo'nun önce İspanya'ya gideceği, hem Atletico Madrid hem de yıldız oyuncunun menajeri ile bir araya geleceği öğrenildi. Teknik Direktör Simeone ile bazı sorunlar yaşayan Raul Garcia'nın İspanyol kulübünden ayrılmak istediği ve bu nedenle Sarı-Lacivertli takımın teklifine "Evet" diyecebileceği öğrenildi. 

ROBBEN TRANSFERİ YENİDEN GÜNDEME GELEBİLİR

Fenerbahçe Yönetimi Shakhtar maçından alacağı sonuca göre bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde bir üst tura çıkması halinde Başkan Aziz Yıldırım'ın Arjen Robben seslerine kulak vereceği ve yıldız futbolcunun transferi için yeniden harekete geçeceği iddia edildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun İspanya'dan sonra Almanya'ya geçeceği ve Alman kulübü yetkilileri ile bir araya geleceği ifade edildi.